Gelateria

Granja Caralt es va especialitzar des dels seus inicis en l’elaboració artesanal de gelats, amb receptes importades d’Itàlia pels seus fundadors en uns anys en que a Mataró practicament no existien els gelats!

Des de llavors moltes generacions de mataronins i mataronines han pogut gaudir de la degustació d’aquests gelats artesanals que destaquen per la seva personalitat pròpia i per la seva qualitat, ja que es realitzen a partir de productes frescos de proximitat i sense conservants!

Cal ressaltar que entre la seva elaboració i el seu consum no passen més de 48 hores i que podeu trobar tant gustos tradicionals com el bescuit, la xocolata, la nata o la maduixa, com gustos més moderns com el mascarpone amb figues, la galeta oreo, el iogurt amb fruits del bosc o fins i tot el xiclet.

Granja Caralt és l’única gelateria del Maresme on trobareu gelat soft, o també anomenat gelat de màquina,  VAINILLA, CAFÈ I XOCOLATA!

Aquest gelat ve d’una de les receptes importades d’Itàlia fa més de 50 anys i és per això que tant per nosaltres com per als nostres clients és un gelat especial, a més de ser molt refrescant ja que es serveix a – 6Cº.

També podeu assaborir l’ orxata i un assortit de granissats fets manualment.

Recomanem:

Barra de Gelat de bescuit amb gema cremada i crocant! 

Barra de Gelat de bescuit amb xocolata desfeta!

Loading Images
wpif2_loading
IMG_9089t
IMG_9125t
IMG_9045t
IMG_0103
IMG_0090
IMG_0100
IMG_0106
IMG_0092
IMG_0098
IMG_0107
IMG_0118